Prvi CHALLENGE turnir sezone

01.lipanj2016
povećaj sliku HSL -CHT 01- 2016

HSL -CHT 01- 2016

Nakon vrlo uspješnog GRAND PRIX 01 turnira  kojim je započela nova sezona i naša najvažnije snooker liga u zemlji,Hrvatska snooker lige 2016/17 (HSL), na redu je dugo očekivani i drugi jakosni turnir ovog prvog ciklusa - CHALLENGE 01. koji će se održati od 10.-12-06 2016 u našem klubu.

Svi zainteresirani i poznavatelji prilika u Hrvaskom snooker sportu su jednoglasni da će ovo biti najbrojniji,najinteresantniji i kvalitetom igrača daleko najbolji Challenge do sada a za najbolje pozicije realno postoji doista barem deset ozbiljnih kandidata.
Prema mojoj prognozi prvi favorit je naš mladi top igrač Luka Lepesić koji prvi put nastupa na jednom HSL turniru, a uz njega svakako odlični Krešo Ceraj,Dorijan MIhajlica, Hrvoje Bosnar, Berni Jakopović,Darko Vranjanin, Luka Vlahović i posebno cijela plejada mladih igraća koji su sjajno napredovali : Ratković, Topić,Skender,Vasung P., Pilipović itd...
Prva četvorica s ovog turnira ostvaruju neosporno pravo nastupa na slijedećem Grand Prix turniru u narednom ciklusu na kojem nastupaju najbolji igrači snookera u HR.

Službenu najavu turnira sa svim detaljima,kao i aktualnu listu prijava,  molim pročitajte na :

CHALLENGE 01 2016 - najava i lista prijava

Svim natjecateljima želimo ugodan i lijep turnir te naravno puno uspjeha

Darko Hojan