GRAND PRIX 03 - prognoza,rezultati, raster i satnica

11.veljača2015
povećaj sliku grand prix 3 finalea.jpg

grand prix 3 finalea.jpg

Od 13.-23.02.2015 u snooker klubu POT u Zagrebu održati ćes se treći turnir najviše kategorije Grand PRIX -03.

TOČNO 24 IGRAČA će nastupiti na GP-02 koji su izbori pravo nastupa prema kriteriju opisanom u najavi ovog turnira.Igrači koji ne nastupaju na ovom turniru imaju pravo sudjelovati na "CHALLENGE-3" turniru koji predstavlja turnir druge jakosne kategorije, a odigrati će se od 27.-01.03.2015

Ždrijeb GRAND PRIX-a 03 izgleda ovako :

IMG

PROGNOZA :

Tradicionalno evo i moje ( nepogrešive)prognoze :
Grupa A : Krešo Ceraj definitivno nije imao "sreće" za ždrijebom, jer Kušan i Novak su sve samo ne dobar ždrijeb za bilo koga.Teže skoro da nije moglo,no mi navijamo za Krešu!
Grupa B :
U povijesti HSL-a ovo smatram najjačom grupom ikad! Tri vrlo mlada apsolutno top igrača -prvak do prvaka..mala prednost za Venosa i Primića,jer je Bobek u zaostatku s treningom...
Grupa C :
Ako želite vidjeti "vatromet pott-anja" i ubacivanje kugli iz svih pozicija brzinom većom i od Ronija, onda pogledajte mečeve ove grupe. Prave potting mašine i igrači koji će  sva svoja 3 meča grupe uključujući sve pauze po mojoj prognozi završiti za sat vremena :-)..Immi Ayaz je favorit, iako ga Filip Blažičko sigurno može ozbiljno ugroziti. Šturbek ima male šanse i njegov prolaz bi bio iznenađenje....
Grupa D :  Mladi top talent ,naš Jan je favorit ove grupe,ali Pupovac je izrazito težak protivnik za svakog od nas..Davor Urbančić izvanredno trenira i igra iz dana u dan sve bolje i bolje...
Grupa E : Bartol i Puškaš su sigurno favoriti ove grupe,ali mladi Matija Posarić koji je u samo godinu dana igranja snookera stigao eto i do Grand Prix-a može i zna itekako iznenaditi. Naprijed Matija!!!
Grupa F : Vrlo izjednačena i neizvjesna grupa i svakako jedna od najinteresantnijih i najteža za prognozirati,i Aco Vučetić  i Domagoj Sajko su jednostavno bolji snooker igrači i samo o njima ovisi da li proći "nabijača snooker kugli bez ikakvog razloga".
Grupa G : Grupa u kojoj se na GP-u po prvi put  nalaze isključivo  trojica Poto vca i prognoziram da će Roša uvjerljivo osvojiti grupu .. Gašo je ipak u maloj prednosti pred Mihajlicom koji jedini uz Jana trenira kako treniraju vrhunski igrači.
Grupa H :U mojoj grupi Grbić je favorit (uvijek me do sada pobijedio),a Ivan Švehla i ja boriti ćemo se za drugo mjesto i nadam se,prognoziram svoju pobjedu ...

Satnica :
IMG

U prilogu ovom tekstu  možete pogledati ždrijeb i satnicu u exel formatu

Napomene :
- Voditelj turnira ima pravo promijeniti broj stola na kojem će se igrati pojedini meč
- Voditelj turnira može odrediti da se odlučujući frame radi "održavanja" satnice u prihvatljivim okvirima igra u "six reds"modusu.
- U slučaju da sva trojica natjecatelja u grupi imaju identičan broj pobjeda i istu frame razliku ,igrati će se "shoot out" s jednom crvenom kuglom (stavlja se uz mantinelu u liniji s rozom kuglom) odmah po završetu zadnjeg meča u grupi.
- za polufinale i finale propisan je dress code tipa A (leptir mašna) i u drugom tipu odijevanja neće biti dozvoljen nastup.

Svim igračima našeg kluba želimo puno uspjeha a rezultati i svi događaji  na turniru biti će na našoj web stranici promptno ažurirati..

Darko Hojan