PAT trening

Snooker je kompleksan i zahtjevan sport te samo trening koji je osmišljen i točno definiran daje željene i očekivane rezultate te enormno ubrzava napredak i kvalitetu svakog igrača. Daleko je korisnije i eficijentnije trenirati planski i sa sistemom samo 45 min. dnevno, nego 5h bez plana i koncepcije.

U našem klubu provodimo zajedno sa svakim zainteresiranim igračem, neovisno o njegovoj trenutnoj igračkoj kvaliteti, trening koji je strukturiran i izrađen točno prema njemu i njegovom afinitetima.

Trening izrađujemo na bazi svjetski poznate PAT metode uz dodatno korištenje iskustva i svih drugih najboljih trenera snookera u svijetu: Nick Barrow-a, Terry Griffiths-a, Hill-a i drugih.

Što je PAT? Vjerojatno svaki igrač bilo početnik ili top klasa, nakon izvjenog perioda bavljenja snookerom želi znati na kojem se nivou ili LEVEL-u trenutno otprilike nalazi. PAT-om – "Play Ability Test " se vrlo precizno može odrediti LEVEL na kojem se pojedini igrač nalazi. Postoje 8 razina, tj. levela:

snooker-colors.jpg
snooker-colors.jpg

Da bi igrač potvrdio svoju razinu tj. level, mora pristupiti ispitu na kojem on osvaja tj. potvrđuje taj level. Ispit je besplatan i služi kao orijentacija za daljnje planiranje treninga. Za svaki level postoje vježbe koje obuhvaćaju ciljano i planski sve segmente snooker igre : tehnika, kontrola bijele, break building, safety, koncentracija, taktika itd...

Evo nekoliko primjera vježbi za pojedine level-e :

WHITE:

"21 Set - Up"

white.jpg

RED:

"Blue Split"

red.jpg

BROWN:

"Magnificent 7"

brown.jpg

BLUE:

"Spin Safety"

blue.jpg

BLACK:

  "Trap Shooting"

black.jpg

Na treningu svaku vježbu zajedno s igračem evidentiramo, analiziramo i pratimo kroz određeno razdoblje. Ovisno o količini treninga, napredak u igri je u kratkom roku više nego impresivan. Broj igrača s kojima ćemo provoditi zajednički trening biti će ograničen i odabran s naše strane, jer će zbog škole snookera i ostalih događaja, kapaciteti biti ograničeni.

Uvjereni smo da će svaki igrač(ica) nakon vrlo kratkog vremenskog sudjelovanja u zajedničkom treningu biti oduševljen (uostalom i zbog "poklon-cijene") i ostati dugoročno sudionik vrlo precizno planiranog i kontroliranog treninga bez kojeg nema napredka ni rezultata. Pokazalo se da su sudionici ovakav trening doživljavali kao vrlo ugodan i krajnje interesantan te ostaju trajni korisnici.

Ako smo Vas uspjeli zainteresirati za ovaj moderan i dokazano uspješan model treninga, slobodno nam se obratite i u osobnom razgovoru u našem klubu pružiti ćemo Vam još niz dodatnih informacija i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Naš tim izrađuje i vodi kompletan, induvidualan program treninga prilagođen svakom pojedincu. Poslije treninga rade se analize i uspoređuju vrijednosti, te detektiraju svi bitni elementi.

Cijena trenera do ljeta 2011. godine je više nego popularna: 8,00 kn po satu, dakle sat vremena igranja i treniranja po sistemu zajedno s trenerom, analizom treninga (i uz pomoć TV-a i dr.) itd.. članove kluba koštati će 18,00 kn po satu (što je 50% od cijene koja će važiti od 01.09.2011.)

Detaljne informacije pružamo u induvidualnom rezgovoru u našem klubu uz prethodno dogovoreni termin koji možete zatražiti email-om, smsom ili telefonskim putem.