Snooker škola

Ako želite istinski uživati u snookeru preporučujemo da bez obzira na dob, svakako pohodite našu školu snookera u kojoj ćete naučiti osnovne, bazne elemente ove kompleksne igre i time stvoriti temelj za jako brzi napredak i osobno zadovoljstvo. Dokazano je da posebno djeca i mladi ljudi uz školu snookera napreduju strahovito brzo i u pravilu već za 2–3 godine od totalnih početnika postaju pravi majstori (13 – godišnjaci trebaju prema istraživanju uz puno treninga i nešto talenta cca 2–3 godine da postignu san svakog snooker igrača: century break).

                 IMG                     IMG
                           IMG                                                     

Kada na TV ekranima ili PC monitorima gledamo profesionalce kako igraju, snooker izgleda vrlo jednostavan i čini nam se da je to u biti jednostavan sport. Nije tako. Samo ovladavanjem tehničkih elemenata moguće je osvariti zadovoljavajući napredak i ne postoji dobar igrač koji nije savladao barem osnove snooker tehnike.

Naša škola je ogranak Snooker akademije "P.J.NOLAN" ,jedne od najpoznatijih i sigurno najboljih u svijetu.Jednako su dobrodošli totalni početnici kao i napredni igrači. Ovisno o tim kategorijama formiraju se i grupe (moguće je i indivudualno učenje, dakle, bez grupe) koje zajedno rade, ali ne više od 6 osoba u jednoj grupi i terminu, jer samo mali broj sudionika u grupi omogućava kvalitetan rad i brzi napredak pojedinaca. Polaznicima škole je osiguran apsolutni mir i neometanost te privatnost, pošto za vrijeme trajanje škole nema drugih aktivnosti u klubu.