Snooker u POT-u..

Snooker je izuzetno interesantan sport u kojem je potrebno postići određenu razinu umijeća nakon koje postaje fascinantan i pruža ogromno zadovoljstvo. Samo školom snookera i planiranim treningom napredak je vrlo brz, a time i uživanje u igri.

IMG

Naš klub je prvi pravi i isključivo sportski snooker klub u Hrvatskoj i sigurni smo da su svi ljubitelji snookera, tog predivnog i kompleksnog, "gentlemanskog" sporta koji iz dana u dan ima sve više poklonika u cijelom svijetu s veseljem i odobravanjem dočekali otvorenje jednog ovakvog kluba koji je otvoren s namjerom da taj sport upoznaju i mogu ga prakticirati na vrlo kvalitetan način svi oni koji to žele, bez obzira na dob, spol ili igračku razinu, tj. vještinu ...

Uvjeti u našem klubu su doista izuzetni i za EU standarde u što se možete i sami lako uvjeriti ako nas posjetite i pogledate pet vrhunskih snooker stolova s najboljom mogućom opremom te "osjetite"naglašeno kulturnu, mirnu i prijateljsku atmosferu koja j eimperativ u našem klubu.Pušenje je zabranjeno u cijelom klubu i ne toče se alkoholna pića osim pive.Cijena sokova i toplih napitka su populatne i prilagođene realnom životu i situaciji u našoj zemlji.Finacijski uvjeti igranja i treniranja u našem klubu će Vas sigurno posebno ugodno iznenaditi, jer naš klub nema namjeru stvarati bilo kakav ekstra profit, već će se sva uprihodovana  sredstva koristiti za održavanje i opstanak kluba na ovom enormno visokom nivou.

IMG

Snooker je kralj svih biljarskih sportova i doista "poseban". Osim tehnike,strahovito je važno naučiti kako poboljšati vlastitu koncentraciju, psihičku stabilnost, motoriku i koordinaciju.U našem klubu angažirali smo i ponajboljeg svjetskoh trenera snookera,Irca P.J. Nolan-a ,

http://www.pjnolanschampionsacademy.com/index.php

koji će redovno,dva do tri puta godišnje održavati seminare i raditi s našim članovima čak i pojedinačno,,a licencirani trener Europske snooker organizacije EBSE (najviši rang trenerske snooker licence)je svakodnevno na dispoziciji našim članovima.